Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Rigth now get from bookmakers
7 Komentarzy

Ciasto kokosowe bez jajek i tłuszczu. Pyszne! - Strona 2 z 2

Strony: 1 2

Zdjęcia:

Znajdź nas na Facebooku:
www.facebook.com/Rzeczkobieca

Strony: 1 2
Jola Caputa
Przez kilka lat z powodzeniem współpracowała jako ekspert kulinarny z redakcjami pism o najwyższej sprzedaży: „Przepisy czytelników”, „Ciasta czytelników” i „Najlepsze ciasta”. Prywatnie babcia, mama i żona, uwielbia gotować dla swojej rodziny i to właśnie z najbliższymi najchętniej spędza każdą chwilę.
(this.href); return false;" title="Pin This" class="pinterest tooltip-top">Pin This

Komentarze

  1. Kokosowe zniknęłoby u nas błyskawicznie :)

  2. Marlena

    Pani Jolu tez kiedyś robilam.szybko się rovi a jest naprawdę dobre.kilka razy dodawalam same ubite białka-i tez było ok, bardziej puszyste

  3. Natalia Michalska

    Witam:) Czy ciasto było pieczone z funkcją termoobiegu czy grzałką góra/dół?

  4. Jeśli nie jest podane w przepisie, to nie pieczemy z funkcją termoobiegu :)

  5. Weronika Marcin Suwaj

    Zrobiłam dziś, nie wiem, czy coś źle – co do grama jak w przepisie, a ciasto wyszło mi… no cóż, woda (przed pieczeniem), zupełnie nie jak na zdjęciu. Dodałam po 10g więcej wszystkiego oprócz mleka. Ciasto generalnie niezłe, ale bardzo "glamiaste".

  6. joanna

    Za pierwszym razem placek wyszedł znakomity i szybko został zjedzony, własnie teraz w piekarniku mam drugą blaszkę tego placka :D. Moim zdaniem ten przepis jest idealny dla kobiet, które chcą zrobić szybko, łatwym kosztem i bez bałaganu coś słodkiego oraz dla dziewczyn, które uczą się piec :)

  7. Marta

    Wyjątkowo niesmaczne, kleiste, stanowczo za słodkie chociaż i tak dałam tylko połowę zalecanego cukru. Zdecydowanie nie polecam.

Wyraź swoje zdanie



Facebook